Het is uit

We gaan niet meer samen uit, we doen geen stedentripjes meer, we gaan niet meer lunchen aan de waterkant en we gaan niet meer samen douchen.

Mijn Golden boy en ik zijn niet meer samen.

Het ligt niet specifiek aan hem (hoe cliché), maar aan ons lengte verschil. Ik ben 1.63 hij 1.85 waardoor het op een gegeven moment wat ongemakkelijk werd. Met name als we samen op pad waren. De grote en de kleine werden we wel eens gekscherend genoemd.
Hij is een lieverd, een mooierd, klaagde nooit en deed alles wat ik hem vroeg.
Één keer heeft hij mij aan de kant van de weg laten staan. Na een stevige toespraak dat ik daar echt niet van gediend was heeft hij dat ook nooit meer gedaan.
Uren hebben we samen doorgebracht. Door weer en wind, bij -5 en +30 graden, ontbijten in een andere stad, zomaar wat rondhangen en altijd bracht hij mij netjes thuis.
Alhoewel ik echt nog flink verliefd was, ging ik toch stilletjes om mij heen kijken. Kijken of er misschien eentje was met iets minder lengte verschil, waardoor uitjes en stedentrips wat langer vol te houden zijn.
En die vond ik. Hier nog geen 5 km vandaan. Op de foto vond ik hem al een schatje, maar in het echt was het liefde op het eerste gezicht. Hij had wel wat beurse plekken vanwege verwaarlozing, maar met heel veel liefde gaat dat helemaal goed komen.
Na een geslaagde proefdate wisten we dat dit wel eens heel gezellig kon worden. Hij ging meteen mee naar huis en na de eerste nacht samen is hij niet meer weggegaan.

Natuurlijk wel in goed overleg met Golden. Aangezien hij nog geen plek voor zichzelf heeft is een beetje discretie wel op zijn plaats. Hij mag zo lang blijven als hij wil, maar is wel op zoek naar iemand anders. Het liefst ook iemand van rond de 1.85 want om aan de kant gezet te worden vanwege je lengte is niet echt tof.

Ik heb Blue (zijn naam) al de nodige liefde gegeven waardoor hij al flink is opgeknapt en ik kan niet wachten om samen op pad te gaan.
Om met Golden in contact te komen mag je hier klikken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Don't skip the skipping day

Wiebelbenen

Corona sport