Sponsoren gezocht


Het voordeel van 5 maanden lang 6 dagen per week keukengym: Ik kan pushups. Ik heb spierballen (echte met een  omtrek van wel 28 cm). Knetterharde bovenbeen spieren. 17 kilo lichter. Ik pas in een maatje Small en Medium.

Het nadeel: Ik heb een compleet nieuwe outfit nodig. In het algemeen zou een vrouw dat niet zo erg vinden, maar ik ben geen standaard vrouw. Ik ben niet zo van het winkelen. Ik vind het verschrikkelijk om kleding te moeten passen om er na 20 minuten wachten (want druk) achter te komen dat het niet past of gewoon geen porum is. En het is altijd te warm. De verkoopster vindt het je uiteraard  "fantastisch" staan. Die wil natuurlijk gewoon wat verkopen. Tegenwoordig koop ik het, ga ik naar huis om te passen, en als het niet past ben ik zo snel weer terug in de winkel dat de zelfde rij nog voor de pashokjes staat. Voordeel van in de binnenstad wonen. En op zaterdag winkelen is al helemaal verschrikkelijk. 

Maar ik kwam er nu echt niet onderuit. Ik had geen idee wat voor kledingmaat ik had. Ik greep steeds als eerste naar de grotere maten. Gelukkig gaat mijn lief altijd mee, anders had ik heel wat keren heen en weer gelopen. Nu grijp ik standaard maatje M en pakt mijn lief er nog snel een S bij. Kleding waar ik voorheen gewoon voorbij liep, omdat ik wist dat dat niet bij mijn lichaam paste,  geef ik nu iets meer aandacht. Negen van de tien keer kan het nu wel. Shoppen wordt nu wel veel leuker zo.

En dan sportkleding. Ik plaatste een filmpje van mijn zondagochtend run, en constateerde dat de jongens wel heel erg heen en weer zwaaiden. Nou zitten bh's standaard niet zo lekker bij mij, dus ik had er ook niet zo'n last van. Maar goed (en charmant) is het natuurlijk niet. Dus de volgende dag meteen een goede sport bh gekocht. Geen wonder dat ze zo aan het zwaaien waren, ik heb nu gewoon 2 cupmaten minder. Ook mijn badpak is te groot en mijn half jaar geleden aangeschafte wetsuit zal ook wel te groot zijn. Eigenlijk passen alleen nog mijn schoenen. 

Voor het sporten heb ik dus ook een nieuwe garderobe nodig. Maar dat kost bij elkaar nogal wat, en aangezien manlief ook 15 kilo kwijt is gaat dit riedeltje voor hem ook op. Alleen hij zwemt niet.

Sponsoren gezocht

Dus heb jij een bedrijf in sportkleding (zwemmen, hardlopen, krachttraining) en voel jij je geroepen om mij te sponseren, dan beloof ik dat ik na elke activiteit een foto/filmpje plaats op Instagram, Twitter en Facebook en maak ik natuurlijk reclame voor je. En op mijn website een review natuurlijk. Dan kan ik gezellig met manlief 'gewone' kleding kopen. Want dat is nu wel leuk.

Heb je geen bedrijf in sportkleding, een zak met geld mag ook. 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Don't skip the skipping day

Wiebelbenen

Corona sport